Ledige Stillinger

Faglært CNC maskinoperatør

Vi ønsker og styrke vår stab derfor søker vi etter en faglært CNC operatør med lengere erfaring i 100 % stilling til å betjene vår Mazak VTC 800 30SR maskineringssenter, samt vår øvrige maskinpark med manuelle dreie- og fresemaskiner.

 Vi søker deg som har bred og lang erfaring i maskineringssenter samt programmering i GIBBS og vilje til å videreutdanne deg og utvikle deg som maskinoperatør og samarbeide med våre øvrige operatører.
Arbeidstiden vil i hovedsak være fra 07.00 til 15.00 men må være innstilt på å kunne være fleksible og tilstede når våre kunder trenger oss etter normal arbeidstid selvsagt i.h.h.t arbeidsmiljø loven. Oppstart vil være omgående, så søk allerede i dag!

Vi tilbyr:
En spennende og variert stilling med gode utviklingsmuligheter i en bedrift som er blant landets raskeste og beste innen service og vedlikehold. Et godt sosialt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger. Opplæring, kurs og gode muligheter til personlig utvikling. Lønn etter avtale.
Spørsmål til stillingen kan rettes til driftssjef Jonny Jørgensen, tlf. 32 81 40 60, eller mobil 906 75 853.
Søknad og CV sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Merk emnefeltet i mailen med «cnc operatør»

Du kan også laste ned stillingsannonsen her.pdf

SERVICETELEFON

Åpent hele døgnet:

Tlf: 32 81 40 60

Følg oss på Facebook!